Pe afară-i vopsit gardu'

Pe afară-i vopsit gardu'

Tuesday, December 2, 2014

Despre fotbal, la feminin

O etapă importantă în cunoașterea și întelegerea comportamentului bărbaților este cunoașterea hobby-urilor sale, și probabil cel mai răspândit hobby este fotbalul. 
Bineînteles, tot un bărbat te va iniția în tainele fotbalului, cam fară tragere de inima pentru că tu îi pui întrebarile atunci cand se uita la meci. 
Întâi stabilim cu cine ținem noi și că ne place de Del Piero și Buffon pentru că sunt GENIALI, nu pentru că sunt frumușei. (La asta cu genialitatea am oarecare dubii, deoarece datul cu piciorul în minge se deprinde în etapa vieții în care te exprimi monosibabic și mult înainte de a face pipi-caca la oliță, dar nu avem timp de discuții filosofice în timpul meciului). 
Apoi se definesc termenii. Ți se explică ce sunt loviturile libere si că ele sunt de două feluri, ce e ăla out, henț si offside. La offside mi s-a părut cel mai greu, ba chiar cred că și bărbații au dificultăți aici, pentru că am vazut că pe tema asta se ceartă cel mai mult dupa meci. 
Un meci de fotbal durează nouăzeci și ceva de minute, apoi mai sunt doua reprize de prelungiri și punctul culminant e când se dau lovituri de la 11m.
Bărbatul iți va interzice pe viață accesul în camera în care el se uită la meci atunci când, după etapa de inițiere, tu îi spui:
-Auzi, dacă tot cel mai important din tot meciul este la penalty-uri, de ce nu dau toți băieții de câte 2-3 ori de la 11m și gata? În felul ăsta nici nu se lovesc și nici nu se murdaresc ca porcii.

...

No comments:

Post a Comment