Pe afară-i vopsit gardu'

Pe afară-i vopsit gardu'

Wednesday, December 3, 2014

Hit The Road Jack!

O femeie se deplasează din punctul A în punctul B, în care B este necunoscut. În momentul în care pătrunde pe teritoriul virgin, femeia se va opri în dreptul unei benzinării/stații de taxi/echipaj de poliție.Va indeparta orice urmă de ruj sau pătrunjel de pe dinți, iși va aranja sânii în poziție erectă și va coborî în cercetare. Echipajul de poliție va pune girofarul și va pleca în misiunea de a conduce femeia către punctul B, taximetristul va pleca într-o cursă gratis spre punctul B, că oricum nu prea e mișcare în stația aia și angajatul de la benzinărie va ieși din tură și amabil, o va ajuta.  Așadar, femeia scoate un timp acceptabil pe traseul A-B. 

Un bărbat se deplasează din punctul A în punctul B, în care B este necunoscut. Va scoate harta din torpedou, va porni navigatorul mașinii și pe telefon va seta un alt program de navigare, așa... ca sa fie, în caz de ceva. Pe GPS va seta vocea feminină, deoarece e scris in Codul Masculin de Onoare că un barbat nu îi va spune unui alt barbat NICIODATĂ ce are de facut când e la volan. Ție, femeia din dreapta, iți va da funcția de copilot. Asta nu că ar avea vreodată încredere în capacitățile tale de orientare, dar în caz că se întamplă ceva neprevăzut, tu trebuie să fii vinovată. Femeia evident se plictisește și va remarca:
-Uite iubire, au înflorit copacii!
-Tu-ți înfloritul tău, dacă iți dau un copac în cap o sa caști ochii la hartă și o să ma ajuți, în loc să imi distragi atenția cu prostii.
Femeia iși expune crupa și, bosumflată, nu mai vorbește cu el "în viața ei". După care el începe să o înjure și pe aia din GPS care e căscată și nu vede că se lucrează pe drumul pe unde îl trimite ea, scoate maceta, hăcuiește niște muncitori, ucide niște taximetriști care îi taie fața, transformă mașina în roller-coaster și într-un final atinge punctul B. Coboară victorios din mașină, își aprinde o țigară și te priveste superior:
-Ai văzut că te-am adus unde trebuia? Dacă nu mă țineai tu cu prostiile tale, ajungeam și mai repede!

...

No comments:

Post a Comment