Pe afară-i vopsit gardu'

Pe afară-i vopsit gardu'

Thursday, March 12, 2015

Presupuneri despre Cristi Dorombach

Să presupunem că ai o mamă. Și într-o frumoasă zi de pensie, mama ta vine de la magazin și un idiot îi dă în cap ca să nu se zbată cât timp o jefuiește. Presupun că reacția ta va fi: 
 -Păi bine, mămico, ți-am zis să nu mai umbli cu eticheta de la salam Victoria la vedere, să vadă infractorul că ești în bani? Te-am învățat să pui deasupra, așa la derută, o pungă de tacâm de pui să creadă hoțul că ai doar ajutor social? Acu, taci și îndură protezarea șoldului. 
 Să presupunem apoi că o să întâlnești o fată care o să îți placă. Și fata aia, iubita/soția/prietena ta, merge pe stradă ziua în amiaza mare vorbind la telefon. Moment în care un tip bine făcut trece pe lângă ea și pentru că îi e rușine să îi ceară telefonul, îi aplică o directă de dreaptă și îi fură telefonul. Reacția ta presupun că va fi: 
 -Margaretoo, ce ai căutat fă la plimbare? Te plângi că ți-a dislocat maxilarul și mănânci acu cu paiul? Dar când ți-ai luat tu iphone nu te-ai gândit la consecințe? 
 Să presupunem că o să mai treacă anii și o să ai un copil. O fetiță drăguță care vine bocind de la școală și îți spune ție, tatăl ei, că proful de sport intră peste ea în vestiar și îi bagă maieul în chiloței. Și că o atinge într-un fel care nu îi place, ba chiar uneori o doare.  
Care presupui că va fi reacția ta? 
Cristi Dorombach, am făcut niște presupuneri, așa că nu cred că mă poți acuza de calomnie.  
Hai să presupunem că totuși ești un domn și îți ceri public scuze tuturor femeilor. Deși....

...

No comments:

Post a Comment