Pe afară-i vopsit gardu'

Pe afară-i vopsit gardu'

Friday, January 16, 2015

Perfect Diva


Pentru că soarele continuă să îmi traverseze casa înțelepciunii, mă surprind chiar și pe mine cât sunt de iluminată și o să îi dau în continuare cu sfaturile. 
  




     5 must-have-uri pentru o perfect-diva.






1. Nu te desparți niciodată de ochelarii de soare. Nu contează deloc anotimpul sau vremea. Pot fi asortați și la fular. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească ochelarii este ca sigla să fie cât mai la vedere și recunoscută de toată lumea. Trebuie doar să fii atentă că în supermarket-uri mai pun ăștia capcane și așează tot felul de standuri în mijlocul culoarelor și te poți împiedica. 
  
2. Nu renunța niciodată la papucii cu platformă și tocuri imense. Chiar dacă vei fi grațioasă precum căprioara Bambi în secvența în care încearcă să își mențină echilibrul pe gheață, masculii te vor găsi foarte atrăgătoare atunci când înoți prin aer și dai din mâini. 
  
 3. Un alt accesoriu obligatoriu e cheia-briceag de la mașină. Când te plimbi printre rafturi și vrei ceva, pac!  apeși pe buton și indici cu cheia, pentru că o divă nu citește etichetele, are oameni angajați pentru asta. De la chei nu trebuie să lipsească cruciulița cu led și sclipici. 
  
 4. Atitudinea. Indiferent unde ești, trebuie să faci o față ca și cum în aer miroase foarte urât. Pe fața ta trebuie să se citească: "pfuaai, dar mall-ul ăsta nici nu se compară cu alea din Dubai, Paris sau Milano, e așea, un chioșc mai mare" și asta e obligatoriu să o faci chiar dacă cel mai îndepărtat punct atins vreodată de tine e la bunică-ta de la țară, la vreo 100 de km de oraș. 
  
 5. Conversația. Trebuie să vorbești despre tine. Și despre ce ți-au spus despre tine astrologul, ghicitoarea, duhovnicul, cosmeticiana, coafeza, numerologul și ceilalți de la care cumperi servicii. În cazul în care interlocutorul nu realizează cât de prețioasă ești, trebuie să aibă confirmarea specialiștilor. 


...

No comments:

Post a Comment